DIGITAL KARRIERERÅDGIVNING

Digital karriererådgivning – med dig på farten:

Vi har hos JS fået øjnene op for digital karriererådgivning. I stedet for, at du skal møde op på præcise tidspunkter, kan du nu nemt gå i gang – når du har lyst. Digital karriererådgivning er din håndbog, på farten. Du kan altid åbne og lukke materialet og tempoet styrer du fuldstændig selv. Et digitalt karriererådgivningsforløb foregår således, at du får noget materiale. Materialet indeholder lærende videoer, tests, øvelser og værktøjer så du bliver knivskarp til når du skal ud/tilbage til erhvervslivet. 

Karriererådgivning & jobcoaching i øjenhøjde

Om du er tidligere leder med mange års erfaring eller om du netop er blevet færdig med, at studere er underordnet. Rådgivningen er individuel og dit forløb er tilpasset dig. Der er aldrig to forløb der ligner hinanden, så du skal ikke være bekymret for om du er i en forkert kategori. Vores fokus lægger ikke i hvor du står, men hvor du kommer til, at stå efter. Du bliver klædt på til, at agere ude i erhvervslivet, med nye erfaringer og fornyet energi. 

  Når du har udfyldt disse, vil du modtage en mail med adgang til Din side. Her kan du udfylde hvilke brancher, stillinger mv. du ønsker, at modtage via vores jobagent.

  DIN EGEN PERSONLIGE JOBCOACH

  Jobcoaching & karriererådgivning skaber trivsel, selvbevidsthed og fremgang i din jobsøgning

  Den konsulent, der matcher bedst dig bliver sat på til, at følge dig igennem dit jobsøgningsforløb. Du får en times professionel sparring i samarbejde med din konsulent, som nøje følger din udvikling igennem forløbet.  Karriererådgivning og jobcoaching i øjenhøjde.

  VIDEOER & LYDKLIP

  Det er ofte sådan at vi mennesker husker forskelligt nogle har nemt ved at huske ansigter, andre har nemt ved at huske navne. Derfor har vi ved JS Jobsparring udarbejdet et arkiv, indeholdende video- og lydpræsentationer, det er til for, at vores kunder bedst muligt, får den indlæring som er vigtig for, at nå til resultat. 

  Faktum er at der i Danmark findes mange jobsøgere som godt kan bestride et job og måske har gjort det igennem mange år og ved ledighed oplever de frustrationen omkring hvordan jobsøgning i dag overvejende er digitalt. 

  Brugen af IT falder ikke lige naturligt for alle og derfor har vi hos JS Jobsparring også udarbejdet video og lydmateriale og i de tilfælde hvor jobansøgeren har decideret behov for skriftlig hjælp til udarbejdelse af konkrete materialer, så klarer vi også dette.

  HJÆLPEOPGAVER

  Det kan nemt være, at du tænker, at der ike burde være så meget arbejde forbundet med jobsøgningen. 
  Dét mange glemmer, at tænke på er, at hvis du nu bare lavede den rette forberedelse, så ville du jo sådan set kunne skaffe et job, du godt kunne blive i, i mange år frem. 

  Så er et par timers forberedelse så ikke det værd? Jo! Dels fordi, at du kan satse efter bedre jobs, men lige så meget fordi, at du altid kan bruge det til noget. Lære du først den rigtige fremgangsmåde, at kende, bliver jobsøgning aldrig et stort problem igen. 

  Prøv at fokusere på hvad det giver på den lange bane, for at jobsøgningen langt mindre drænende for dig. Det værste der kan ske under jobsøgningen er, at du løber tør for motivation og drivkraft, så forsøg, at gøre det lettest for dig selv fra start, så du ikke møder for mange nedture på din vej. 

  Du får tilsendt nogle opgaver og øvelser, du kan lave, så du kan stå endnu stærkere til jobsamtalen. Du lære, at sætte ord på hvem du er og få de rette værktøjer til, samt værktøj til, at agere professionelt ude i erhvervslivet. 

  Det er utrolig vigtigt, at du husker, at have begge fødder solidt plantet på jorden. Når du skal til jobsamtale, kan det være en god ide at øve dig dagene op til. 

  For mange hjælper det, at slappe af dagen inden og lægge forberedelserne til side, sådan at du ikke bliver for utryg, uden dine papirer ved hånden. Det er vigtigt, at du har ro på op til jobsamtalen, så det ikke er din nervøsitet, der fører samtalen for dig. 

  Få mange flere tips og råd i vores pakker, eller læs vores artikler under temaet “jobsøgende”.

  SKRÆDDERSYET CV & ANSØGNING

  Et skræddersyet CV og ansøgning – hvad er det og hvorfor kan jeg ikke bare bruge det jeg har? Uanset om du skriver en uopfordret eller opfordret ansøgning, er det vigtigt, at have fokus på hvem modtageren er. 

  Hvilket firma skal modtage denne ansøgning og hvad skal du lægge vægt på? Kan dette virke uoverskueligt og svært, har vi en masse løsninger til dig. 

  Er du rutineret i jobsøgning, kan du sende os din ansøgning(er) og CV, som vi kan rette for dig og give ris og ris til. Er du ikke rutineret, tilbyder vi også, at udarbejde hele ansøgningen og CVet for dig. 

  Vi har en professionel grafiker, der udarbejder designet, alt imens JS samler informationer og udarbejder indholdet. Skal vi udarbejde dit? 

  Hvad er et godt CV; hvad skal med på CV’et f.eks. behøver jeg billede, skal jeg skrive at jeg ryger og hvad med min fritid, kommer det overhovedet en potentiel arbejdsgiver ved. Det er nogle af de spørgsmål som vi ofte får ved JS Jobsparring. Ofte findes der ikke konkrete svar som kan dække bredt, men det er derimod en individuel vurdering som bl.a. omhandler hvor netop du er i dit jobliv og hvor ser du dig selv f.eks. om 3-5 år.

  Derfor handler det gode CV langt henad vejen som at vurdere om der skal medsendes en kronologisk eller kompetence CV. Når vi hos JS Jobsparring arbejder med CV, så udarbejder vi i udgangspunktet et kronologisk brutto CV sammen med dig og vi giver dig feedback på hvordan du bruger dit CV bedst i forhold til potentielle arbejdsgivere. Efterfølgende kan vi hjælpe dig med, at tilpasse dit CV til det potentielle job, da det er JS Jobsparrings erfaring, at alt for mange jobsøgere blot bruger det samme standard CV igen og igen og ofte uden det ønskede resultat.

  Den gode ansøgning; findes en sådan som kan virker igen og igen, det korte svar er NEJ! Der skal i udgangspunktet justeres en smule fra gang til gang, da vi som mennesker er forskellige og derfor skal vi også gribe dialogen med arbejdsgiverne forskelligt an, dermed ikke sagt at Den gode ansøgning kan være en skabelon som fungerer godt og som netop du som jobsøger har ejerskab på, det er derfor at JS Jobsparrings konsulenters ypperste opgaver er at få skabt en ansøgning som du som jobansøger føler ejerskab omkring, det er denne typer ansøgninger som virker.

  Ansøgning og CV har i princippet kun et formål nemlig at åbne døren til jobsamtalen, det er nemlig her beslutningerne bliver tager og med ansøgning og CV som vores kandidat føler ejerskab omkring og hvor arbejdsgiver kan genkende ansøger, så er det gode match indenfor rækkevidde, det er det som den gode ansøgning og cv i virkeligheden handler om.

  FORBEREDELSE TIL JOBSAMTALE

  Vi vil så gerne have, at du løber med jobbet. Vi har derfor udarbejdet tjeklister, manualer og forberedelsesopgaver sådan, at du kan gå ind og hive jobbet med hjem. Har du fundet jobbet, du bare IKKE må misse? SKAL du bare rende med det denne gang? 

  PRÆSENTATION AF DIG

  Du lære, at præsentere dig selv på en god og tiltalende måde sådan, at du rigtig kan varme op under arbejdsgiveren. Lad arbejdsgiveren få en kort smagsprøve på hvem du er, for at forbedre dine chancer for, at få jobbet. 

  KOGNITIV EVENETEST

  Vi tilbyder dig en DISC-test, hvor du kan få et præcist billede hvor dine styrker og svagheder er. Du får en konkret billede af hvad du kan forvente af dig selv på arbejdsmarkedet. Vores disc er den ultimative mulighed for dig til, at lære dig selv at kende. DISC’en er lavet i samarbejde med HR-Solution.

  STEP BY STEP: KARRIEREKLAR

  STEP 1: REDEGØRELSE AF DIG
  MIG? 20%

  Step 1, er forberedelsen og hele fundamentet for resten af forløbet. Her får du indblik i hvilke kompetencer, du kan tilbyde inden for dit fag. Udover selvindsigtsprocessen, får du nogle videoer, øvelser og værktøjer til nemt, at udarbejde et dokument, med de relevante informationer om dig.

  STEP 2: DIN PERSONLIGE VÆRKTØJSKASSE
  VÆRKTØJSKASSEN 40%

  Efter redegørelsen, skal du til, at have fat i din nye værktøjskasse. JS’ fungerer som din digitale værktøjskasse hvori du kan finde svar på de spørgmål, du leder efter. Endvidere vil der være en test, du skal tage for, at vi som rådgivere bedst muligt, kan lave et korrekt og sigende billede af dig.

  STEP 3: MATERIALE OG FORBEREDELSE
  UDARBEJDELSE - TANKER - SKRIV NED 60%

  Med en struktureret redegørelse af dig som person i erhvervslivet og en tilhørende “værktøjskasse” med alt hvad du skal bruge – kan du nu begynde, at skrive ned. Materialet som du skal bruge, i dit møde med erhvervslivet, bliver udarbejdet på dette stadie. 

  Med den rette viden, har du nu erfaringerne til, at udarbejde rammerne, for din karrierevej. 

  Er du ikke klar?

  Føler du dig stadig ikke helt klar til, at skabe kontakt med erhvervslivet, kan vi hjælpe dig på vej. Det vigtigste for os er, at du hele vejen igennem føler, at du har opbakning fra kompetence konsulenter, der står klar til, at gribe dig.

  Du kan sagtens vente lidt til næste step, hvor vi har lavet nogle videoer, der fortæller dig om forskellige måder, du kan opsøge og vise interesse for arbejdspladser.

  STEP 4: KONTAKTSØG
  SKAB KONTAKT - SKAB OPMÆRKSOMHED - SKAB MULIGHEDER 80%

  Du har udarbejdelsen og det forberedende materiale klar – nu er det næste skridt, at opsøge de forskellige potentielle arbejdspladser. 

  Step 4 indeholder nogle videoer, der kan hjælpe dig med, at indlede samtaler, holde samtalen i gang og ikke mindst fange arbejdsgiverens opmærksomhed. Hvordan skiller du dig ud fra resten? Det finder du ud af her og du får blod på tanden til, at vise det!

  STEP 5: FRA TANKE TIL HANDLING
  IGANGSÆTTELSE - HANDLING - LØSNING 100%

  Har du grebet røret og fået en aftale om en jobsamtale i hus, eller endnu bedre, er du dukket personligt op og fået aftalt et møde? Nu starter call-to-action-steppet. 

  I step 5 får du råd til samtalen, tjekliste og fortællende videoer, der hjælper dig med, at reducere din frygt og optimere dit gåpåmod. 

  Du skal rende med jobbet denne gang – og her kommer attitude, selvtillid og gåpåmod ind i billedet. 

  Vi tilbyder også, at være ved røret lige inden samtalen og give dig nogle gode, rare ord med på vejen, der lige kan tage det øverste af nervøsiteten inden mødet. 

  digital karriererådgivning

  ER DU KLAR TIL AT GÅ FRA TANKE TIL HANDLING?

  Hvis du tør, at tage skridtet får du 15% rabat på din første sag.
  Det handler om, at turde. Hvad har du, at miste?

  Så hurtigt er pengene tjent hjem igen - andet kan næsten ikke betale sig

  Selvom vi tilbyder, at du kan afbetale over flere rater, kan du også stille det op lidt anderledes. Hvis du eksempelvis er på overførselsindkomst/kontakthjælp, vil du fra den dag du får løn på dit nye job, allerede kunne betale det hele af på en gang. 

  Jobafslag er ikke just det mest motiverende - gør noget andet

  I stedet for, at modtage afslag efter afslag – så prøv noget andet. Næste gang du sender en ansøgning, vil den være udarbejdet i samarbejde med professionelle sparringspartnere. Det giver dig en langt større chance for, at være den, der løber med jobbet. Efter vores forløb, er du også klædt godt på til selve samtalen. 

  Når det første, bare ikke er det bedste

  Det kan være du finder et arbejde og det er dejligt,- men tænk sig, hvis det viser sig bare ikke, at være noget for dig? Så er du så heldig, at du stadig har adgang til alt vores materiale indtil udløb – så op på hesten igen og find ud af, hvad du så skal. 

  DIN PERSONLIGE KONSULENT IGENNEM FORLØBET

  DU FÅR DIN HELT EGEN PERSONLIGE KONSULENT IGENNEM FORLØBET.
  KONSULENTEN RÅDGIVER, VEJLEDER OG AFGIVER FEEDBACK HELE VEJEN IGENNEM
  FORLØBET. DU STÅR IKKE ALENE.

  BLIV SOCIAL MED OS

  ✎.. ELLER DEL DIN MENING