Hvad er værd, at vide om outplacement?

Vores outplacement-forløb

Vores outplacement-forløb skiller sig ud fordi, at det er 110% digitalt. Vi tager selvfølgelig snakke via telefon og videokonferencer - men du kan gøre ALT hjemmefra. For mange opsagte kan det føles som, at bestige Mount Everest, når de bliver tvunget til, at møde op på arbejde i deres opsigelsesperiode. Det gavner hverken virksomheden eller privatpersonen, at opleve dette. I stedet for kan virksomheden og privatpersonen slutte godt af - i fællesskab. Den opsagte kan få lov til, at komme sig over chokket uden, at have videre kontakt med virksomheden i perioden - og her kommer vi ind i billedet.

Vi tager os af den opsagte igennem hele forløbet

Når der sker ting, der har stort påvirkning på os, går vi igennem fire faser. Chokfasen er den første og her er der ikke meget, at stille op. Det er okay, at man tager nogle dage til, at sluge store nyheder for så, at starte kom-ovenpå-igen-processen.

Coaching, rådgivning og erfaring er nøgleordene

Med den rette konsulent på opgaven, får du en følgesvend hele vejen igennem forløbet. Det er altid rart, at føle at du ikke står alene i hårde perioder. Lad hjælpen få plads og bliv klogere på nye veje for dig.

Du vil blive mødt af konsulenter, der har fuld forståelse for din situation. Du vil ikke få presset en masse ned over hovedet - men der vil naturligvis være nogle ting, der skal gennemgås for, at du ikke oplever at tilbagefald. Jo længere du går ledig, jo sværere er det også, at finde styrken til, at indgå i noget nyt. Derfor er det meget vigtigt, at du hurtigt indser, at den eneste vej der er, er fremad.
Det værste der kan ske er, at du får et job et andet sted - og det er jo ikke så galt alligevel, vel?

Læs vores artikler om jobsøgning

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

Følg med på de sociale medier

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *