JOBCOACHING

MØD GERTHIE. EN ILDSJÆL DER TØR AT RYKKE SINE EGNE GRÆNSER.

I denne video ser du denne utrolige kvinde, smide sine hæmninger. Hun er ikke just glad for, at stå foran kameraet,- men hun gør det. Det kræver mod, viljestyrke og engagement. Dét hun gør er, at holde det indlevende og personligt.

Hvad hvis jeg ikke rigtig har noget erhvervserfaring?

Lad os sige, at du ikke har en kæmpe pose med erhvervserfaring; hvad skal du så præsenterer om dig selv? Det du skal "sælge" dig selv på, er din personlighed. Hvis blot du har den gode motivation, at du tør at gå over dine egne grænser og at du gør noget for det,- så har du allerede en erfaring mere. Din erfaring er, at du tør at gøre noget for, at nå dine mål og drømme.

Prøv dig frem - og bare rolig, kun du kan se videoen!

Tag et stykke papir frem og skriv i punktform nogle få ord om dig selv, du gerne vil præsentere over for en potentiel arbejdsgiver. Prøv dernæst at sætte kameraet foran dig og udarbejd en video. HUSK! Den video du optager kan andre ikke se, men du kan til gengæld lære rigtig meget om hvordan du virker på andre.

Lad vær at fokuserer på din stemme og ordene
- tag et kig på dine kropsbevægelser og dets udtryk

Holder du øjenkontakten? Sidder du og bevæger hænderne rundt i håret? Sidder du og virker rastløs og fraværende? Prøv og skab en fornemmelse af hvordan du virker på andre. På den måde kan du blive meget bedre til, at præsentere dig selv og ikke mindst gøre lytteren interesseret. Du taber intet ved at prøve - og husk; du bliver sandsynligvis ikke tilfreds første gang.

ROS DIG SELV

Du prøvede. Du tog en aktiv handling - og det er allerede en sejr. Ros dig selv!

HOLD MOTIVATIONEN OPPE

Følelsen af at sidde fast

Der er rigtig, rigtig mange der er oplever, at fare vild på jobfronten. Dagens Danmark byder på et hav af muligheder, hvilket jo faktisk er ganske fantastisk. Dog kan det også have modsatte effekt - det bliver simpelthen for svært, at finde rundt i.

Føler du at du kæmper for noget, du ikke engang selv ved, hvad er længere? Spændingen er blevet skiftet ud med rutinen og du føler dig hverken glad eller direkte utilpas. Dagene går og det hele er ret ensformet.

"Optimalt" er ikke det samme som "Godt"

Bare fordi du ikke er arbejdsløs, betyder det ikke at du har nået målet. Det handler om, at finde det, der pirre dig. Hvad tænder dig, at arbejde med? Det er vigtigt, at få afklaring hvis ikke du allerede har det.

Vi mennesker bruger i gennemsnit en tredjedel af vores dag på arbejdet. Du kan godt se, at hvis ikke det er en god oplevelse, så påvirker det meget nemt det private aspekt. Det vil vi hos JS afhjælpe. Det handler om, at være glad og bevare den gode motivation, inden den løber helt ud af dig.

"Når du er ligeglad, er du aldrig glad" - og det gælder også på jobbet.

Har du brug for, at skabt et overblik og eventuelt finde nye retninger, der måske passer bedre til dig? Det er ikke let, at vide hvad man dur til, men det er lettere, at se udefra, end indefra. Vi danskere har desværre den uheldige tendens, at vi hverken er særlig gode til, at sige hvad vi er gode til eller hvad vi er dårlige til - og det kan nemt gøre processen sværere. Skal vi hjælpe dig på vej?

coaching

en personlig jobcoach, der matcher dig

Få hjælpen hjemmefra

Vi er digitaliseret bureau og alt hvad vi tilbyder, foregår online. Dog er det ikke ensbetydende med, at vi ikke er tilstede lige dér, hvor det gælder. Vi følger dig igennem hele dit forløb. Du står ikke alene og du har nogle kompetente, motiverede og sympatiske konsulenter lige i ryggen, der står klar til, at gribe dig.


Vi hjælper dig med brancheskifte, karriereskifte eller blot at gå fra ledig til ansat. Uanset hvad du har brug for igennem din søgning, står vi klar til, at vejlede dig og styrke dig på de punkter, du har brug for.

"Ingen vil tro dig, hvis ikke engang du tror på dig selv"

Det vi via coaching først vil sætte fokus på er, at få dig til at genvinde troen. Medmindre du er den fødte indbilder, så er det en sjældenhed, at nogen vil tro dig, hvis ikke du selv gør. En jobcoach fungerer både som din videnskilde, men lige så meget som din støtte, når du har brug for det. Det giver dig en form for sikkerhed og opbakning, som kan virke utrolig gavnligt, hvis det udnyttes.

dit forarbejde

HJÆLP TIL SELVHJÆLP

Du skal lægge en plan, for dig selv

Det er vigtigt, at finde overskuddet frem, når du står i sværere kriser. En måde det kan gøres på er ved, at du skriver en liste over de ting, der fylder for dig. Det er ikke kun på arbejdsfronten, du skal skabe selvindsigt. Det kan lige så vel være privatlivet, der skaber rod i overblikket.

Mærk efter, skriv ned og skab overblik

Det vi forsøger, at skabe for dig, er overblik. Den letteste måde, at skabe overblik er ved, at skrive ned. Få det ud af hovedet og ud på papiret. Når du har gjort dette, kan vi lettere finde ud af, hvad der trigger dig og hermed bedre hjælpe dig.

Når du tager skridtet imod afklaring, er processen allerede i gang.

Fra det sekund du beslutter dig for, at gøre noget ved det, er du allerede i gang. Nu handler det om, at bevare motivationen. Det kan være utrolig svært, at gøre alene og derfor er vi her. Vi slipper dig ikke og når først du mærker, at nogen holder dig i gang, vil det automatisk være sværere at stoppe processen.

Denne gang når du længere end, at smide det fra dig igen. Denne gang når du til afklaring.

realitetsparagdime

Hvad er paradigme?

Paradigme er et ord, der stammer fra Grækenland. Ordet betyder "forbillede" eller "mønster". Et paradigme er i dag et ord man bruger, når der er tale om en tænkemåde eller et system af samme.

Realitetsparadigme integreret i jobcoaching

Den måde vi arbejder med det på, er via coaching. Det vores rolle for dig i det er, at vi skaber et virkelighedsbillede for dig. Et mønster eller en ny tænkemåde, som egner sig til de problematikker, du kan risikere, at stå ansigt til ansigt overfor. Vores job består i, at give dig indblik i din egen virkelighed.

Bliv bekendt med dine realiteter og gå fra "jeg kan ikke", til "jeg kan, jeg vil og jeg skal!"

Det allersværeste for mange er, at blive bekendt med egne ønsker. Hvad er det helt præcist, jeg vil? Det er et spørgsmål rigtig mange stiller sig selv, men som sjældent kan besvares. Det hjælper vi dig med.

Jobcoachen der baner vejen

Den coach, der skal guide dig, bliver bekendt med dine problemstillinger og ud fra disse, yder coachen den rette form for støtte. Den støtte du får, skal give dig værktøjerne til, at komme videre. Det er vigtigt, at finde noget der gør dig glad og bevare motivationen for samtidig.

Fra tanke til handling

Ydermere skal du gå fra tanke til handling - hvilket for de fleste er det sværeste. Er du allerede i job, kan det være svært, at finde motivationen til, at kigge andre veje. Hvorfor? Fordi det kan være svært, at finde overskuddet efter arbejdet. Samtidig kan frygten for, at skridtet, vil påvirke din nuværende arbejdssituation også spille en central rolle i udfaldet.

BLIV SOCIAL MED OS ♡

✎.. ELLER DEL DIN MENING