JOBSØGNINGSFORLØB

DIGITALT ELLER HOLDUNDERVISNING

Digitalt jobsøgningsforløb

Nogle foretrækker, at møde op – andre foretrækker, at have det hele ved sig, uanset hvor de går.
Med et digitalt jobsøgningsforløb, kan du gå fra og til som du lyster
og stadig ikke glippe vigtig information. Ydermere er vi hos JS altid online
så du kan fange os, når du har brug for det.

I vores digitale jobsøgningsforløb tager vi udgangspunkt i hvor du står og udarbejder en formel, der matcher dig. Efter udarbejdelsen får du tilsendt relevant materiale, som kan gøre dit forløb lettere. Du får noget basal viden, tips og trick og en masse andet, du kan tage med dig videre.

Vi sender noget materiale, som vi skal vurdere dig på. Det gør vi for, at hjælpe dig bedstmuligt i den rigtige retning, samt finde ud af hvor du har brug for støtte. 

Et jobsøgningsforløb kan variere utrolig meget. Er du uddannet inden for et fag med stor efterspørgsel, er det en nem sag – har du derimod kompetencer, som der desværre også er mange andre der har, bliver du sat på prøve. Hvordan skal du lige præcis vælges, fremfor de andre kandidater? Hvis du skal gøre dig bemærket, handler det om, at skabe relevans, interesse og opmærksomhed omkring dig. Det er vigtigt, at du viser din motivation og at du viser, at du kan udfylde de huller virksomheden efterspørger. Det kan være svært alene, at finde ud af – men hvis du har et hold af kompetente konsulenter bag dig, vil du få mulighed for, at få en masse information, du højst sandsynligt ikke ville kunne finde selv. 

SAMARBEJDE MED VIRKSOMHEDER

Den berømte og berygtede elevatortale

Når vi har mulighed for det vil du efter endt forløb, få chancen for, at møde nogle forskellige virksomheder. Virksomhederne kommer ud for, at finde kvalificeret arbejdskraft. Her får du chancen for, at lave et gennembrud og hvis det går godt hive et job med hjem. 

 Både virksomheden og du har et formål med disse samtaler, så sørg for, at være godt klædt på til det for, at få mest ud af muligheden. 
 
OBS: Dette er kun et tilbud. 

Læs vores artikler om jobsøgning

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Thomas Winter
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

BLIV SOCIAL MED OS

✎.. ELLER DEL DIN MENING