Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

Bliv klar til jobsamtalen

Du har sendt dit CV og din ansøgning afsted, og du er nu blevet indkaldt til jobsamtale. Er du klar? Ellers bliv klar til jobsamtalen sammen med JS Jobsparring.
Det er langt fra kun ansøgningen og CV’et, der baner vejen til jobbet. Når du kommer ind til jobsamtalen, er det meget vigtigt, at du fremstår professionel og motiveret. Der er flere redskaber, du kan gøre brug af, men er det nok? Ikke alle er lige gode til at præstere, når det gælder. Hvis du ved med dig selv, at du bliver nervøs og falder over ordene, vil det især hjælpe dig at have gjort noget forarbejde inden jobsamtalen.

Bliv klar til jobsamtalen - JS Jobsparring

Bliv klar til jobsamtalen - forberedelse

Din indsats til jobsamtalen

Først og fremmest er det vigtigt, at du allerede fra afsendelsen af dit materiale, bereder dig på samtalen. Det kan godt være, at du ikke er heldig at blive indkaldt til en jobsamtale, men processen er i gang. Det er altid bedre at være forberedt end at blive overrasket og ikke have tid nok til forberedelse.

Jamen jeg har ikke noget at forberede?

Kort sagt – jo. Det kan godt være, at du føler, du er klar og ikke har behov for at forberede dig på jobsamtalen. Vi kan dog ikke understrege nok, at er altid er behov for forberedelse. Forberedelse er aldrig spild af tid. Tvært imod – des mere du forbereder dig nu, des kortere tid vil det tage fremadrettet.

Før jobsamtalen

Til jobsamtalen

Efter jobsamtalen

Bliv klar til jobsamtalen - JS Jobsparring