For jobsøgende

Er du jobsøgende

 • Guldpakke Tilbud

  G U L D – P A K K E N

  DKK 5.599,00 DKK 4.999,00 Inkl. moms

  Til dig, der går efter guldmedaljen

  Guldpakken er til dig, med det høje ambitionsniveau. Dette er vores største pakke og den kan tilpasses, efter dine behov. Skal du være helt sikker på, at rende med drømmejobbet, så er denne pakke ideel til dig. Denne pakke er også tilrettelagt dig, der har været på samme arbejdsplads i mange år.

 • Sølvpakke

  S Ø L V – P A K K E N

  DKK 3.999,00 Inkl. moms

  Til dig der ønsker et karriereskift 

  Er du glad for, at tage på arbejde, eller trænger du til nye udfordringer? Rigtig mange er ikke glade i deres nuværende jobsituation og det vil vi hos JS afhjælpe. Få hjælp til, at tage skridtet i en ny/anden retning, eller til, at finde det helt rigtige job for dig.

 • bronzepakke

  B R O N Z E – P A K K E N

  DKK 1.999,00 Inkl. moms

  Jobsøgning, helt fra bunden

  Er du forældre til ung jobsøgende, eller er du ny på arbejdsmarkedet? Pakken er tilrettelagt dig, som har brug for et godt startskud til, at komme ind på arbejdsmarkedet. Kom godt fra start med hjælp til jobansøgning, CV og en masse viden, du får brug for, for at slå igennem.

 • jobsøgning

  J O B F E V E R

  DKK 1.299,00 Inkl. moms

  Til dig der ønsker den fulde jobsøgningspakke
  Køb vores fulde modulpakke, der omhandler jobsøgning fra a-å. I denne pakke får du teknikker og indblik i hvad en succesfuld jobsøgning kræver, hvad du skal forberede og hvad du skal have fokus på. Læs mere om pakkens indhold og kom godt fra start med dit fulde indblik i mundtlig og skriftlig kommunikation.

 • samtale, interview

  C V

  DKK 599,00 Inkl. moms

  Det perfekte CV - Tilpasset til drømmebranchen

  Det er altid vigtigt, at have et CV med alle dine erindringer stående. Når du søger en specifik stilling, skal der sorteres ud, således kun det relevante står tilbage. Få et professionelt og skræddersyet CV, der er tilpasset niveauet, stillingen og branchen du søger indenfor. Et CV skal agerer påstand for dine erindringer og erfaringer for arbejdsgiveren.

 • outplacement

  O U T P L A C E M E N T

  DKK 4.999,00 Inkl. moms

  100% digitalt outplacement-forløb

  Hjælp dine opsagte kollegaer godt og hurtigt videre via digitale outplacement-forløb. Lad JS hjælpe den opsagte med jobsøgningsforløb, karriererådgivning og hurtig nyansættelse. Vi sikre hurtig processer, med gode resultater.

 • jobsamtale

  J O B S A M T A L E N

  DKK 799,00 Inkl. moms

  Alt til jobsamtalen samlet ét sted

  Falder du over ordene, når du bliver nervøs eller aner du ganske enkelt ikke hvordan du skal forberede dig inden jobsamtalen? JS hjælper dig med, at få forberedt dig ordentligt inden. Få hjælp med alt fra præsentationsangst, til gode tips om det rette outfit, til korrekt forberedelse inden jobsamtalen.

 • jobansøgning

  J O B A N S Ø G N I N G

  DKK 799,00 Inkl. moms

  Den skræddersyede jobansøgning

  Er stillingen du har ventet på, skulle blive ledig endelig blevet ledig, eller har du bare fået nok af, at afsende ansøgninger, du ikke får held med? Hos JS specialiserer vi os i jobansøgninger, der er skræddersyet til det pågældende niveau. Lad os udarbejde en færdig opfordret/uopfordret ansøgning for dig.

 • elevatortale

  E L E V A T O R T A L E

  DKK 800,00 Inkl. moms

  Sådan præsenterer du dig selv ultrakort

  Få værktøjerne til, at præsentere dig selv på en professionel, fortællende og indlevende måde. En elevatortale er en ultrakort præsentation af hvem du er, hvad du laver, hvad du kan og din hensigt med præsentationen. Bliv klar til mødet med din potentielle nye arbejdsgiver.