Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

For jobsøgende

Er du jobsøgende

 • Arbejdsmiljø – komplet

  Arbejdsmiljøet har i tiltagende grad været på dagsordenen igennem de seneste årtier. Det øgede fokus på trivsel i jobbet, kan bl.a. ses som en naturlig modreaktion på at stressraten har været – og er – stødt stigende. Dette er den komplette pakke til at arbejde med virksomhedens arbejdsmiljø.

 • Generel HR-bistand

  Udvikling af din organisation er et vigtigt parameter.  Når vi taler om udvikling, taler vi også om HR-ydelser. Som din eksterne HR-partner arbejder vi hos JS efter målsætningen om at tilføre værdi til din virksomhed, ved at løse de opgaver, der er med til at afhjælpe netop de udfordringer som I oplever.

 • Ledelsesudvikling

  Som leder skal du kunne lede dig selv, før du kan lede andre. Med ledelsesudvikling har vi, hos JS, fokus på at klæde dig og dit ledelsesteam på, til at kunne lede og udvikle en velfungerende virksomhed, ved hjælp af metoderne indenfor højtydende teams. Du får blandt andet ledelsessparring med egen coach.

 • 100 % digitalt outplacement forløb med JS Jobsparring

  Outplacement forløb

  kr. 12.500,00 Inkl. moms

  100 % digitalt outplacement forløb

  Den opsagte medarbejder får hurtigere et nyt job med et forløb, hvor der er fokus på hele jobsøgningspaletten og motivationen til at komme godt videre. Det handler ikke kun om den opsagte medarbejder i en opsigelsesproces, men også om det arbejdsmiljø, din virksomhed afspejler.

 • Stress – forebyggelse af fravær

  Har du en medarbejder som er ramt af stress? Ønsker du at sætte ind, før en sygemelding bliver nødvendig? I Danmark er stressraten stigende. 430.000 danskere har hver dag symptomer på alvorlig stress. Stress koster rigtig mange penge for virksomheden, hvis ikke den forebygges i tide.

 • Teameffektivitet

  Teamet, samarbejde og synergien mellem teammedlemmerne er ofte en af de største ressourcer i din virksomhed. Vi er eksperter i at låse op for potentialet i denne ressource og skabe high performance teams med afsæt i talenttesten. Helt nye døre for samarbejdet vil åbne sig.

 • Ansøgning - Få hjælp til en skræddersyet jobansøgning med JS Jobsparring

  Ansøgning

  kr. 899,00 Inkl. moms

  Den skræddersyede jobansøgning

  Er stillingen, du har ventet på, endelig blevet ledig? Eller er du bare træt af at sende ansøgning på ansøgning uden held? Hos JS Jobsparring specialiserer vi os i jobansøgninger, der er skræddersyet til netop den branche og stilling, du søger. Lad os sammen udarbejde din næste ansøgning

 • Jobrettet CV - JS Jobsparring

  CV

  kr. 799,00 Inkl. moms

  Jobrettet CV målrettet dit drømmejob

  Et opdateret, jobrettet CV er en af de mest vitale ting i jobsøgningen. Når du søger en specifik stilling, skal dit CV være tilsvarende specifikt målrettet den aktuelle stilling og indeholde al den relevante information. Få et professionelt, jobrettet CV på dansk eller engelsk, der er tilpasset stillingen, branchen og virksomheden.

 • Tilkøb uger til jeres outplacement forløb - JS Jobsparring

  Tilkøb uger – outplacement

  kr. 800,00 Inkl. moms

  Tilkøb ekstra uger til jeres outplacement foløb

  Udbyg jeres outplacement forløb med ekstra uger hvis I har behov for et længere forløb. Det er meget forskelligt, hvor meget tid og hjælp en opsagt medarbejder har behov for. Med ekstra tilkøb af uger, kan du give medarbejderne en differentieret og udviklingsorienteret oplevelse.

 • Sampak - CV og ansøgning - JS Jobsparring

  Sampak – ansøgning og CV

  kr. 1.299,00 Inkl. moms

  Sampak - CV og ansøgning

  Sikr dig at den røde tråd er der i både ansøgning og CV. Med denne sampak får du udfærdiget et CV og en ansøgning på samme tid, hvorved du kan få målrettet begge helt specifikt mod en stilling eller som materiale, du kan bruge til uopfordret jobsøgning og få materialerne til at hænge sammen.