Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

For jobsøgende

Er du jobsøgende

 • Administrativ rekruttering for virksomheder - JS Jobsparring

  Administrativ rekruttering

  DKK 3.000,00 Inkl. moms

  Få hjælp til administrativ rekruttering

  Med administrativ rekruttering fra JS Jobsparring, spares I for at afsætte ressourcer til den tidskrævende rekrutteringsproces. Vi hjælper med alt fra stillingsopslag til screening og eventuelle afslag til ansøgere. I bestemmer selv, hvilke opgaver I står for, og hvilke vi skal varetage i processen.

 • Ansøgning - Få hjælp til en skræddersyet jobansøgning med JS Jobsparring

  Ansøgning

  DKK 799,00 Inkl. moms

  Den skræddersyede jobansøgning

  Er stillingen, du har ventet på, endelig blevet ledig? Eller er du bare træt af at sende ansøgning på ansøgning uden held? Hos JS Jobsparring specialiserer vi os i jobansøgninger, der er skræddersyet til netop den branche og stilling, du søger. Lad os sammen udarbejde din næste ansøgning

 • Jobrettet CV - JS Jobsparring

  CV

  DKK 649,00 Inkl. moms

  Jobrettet CV målrettet dit drømmejob

  Et opdateret, jobrettet CV er en af de mest vitale ting i jobsøgningen. Når du søger en specifik stilling, skal dit CV være tilsvarende specifikt målrettet den aktuelle stilling og indeholde al den relevante information. Få et professionelt, jobrettet CV på dansk eller engelsk, der er tilpasset stillingen, branchen og virksomheden.

 • Sampak - CV og ansøgning - JS Jobsparring

  Sampak – ansøgning og CV

  DKK 1.199,00 Inkl. moms

  Sampak - CV og ansøgning

  Sikr dig at den røde tråd er der i både ansøgning og CV. Med denne sampak får du udfærdiget et CV og en ansøgning på samme tid, hvorved du kan få målrettet begge helt specifikt mod en stilling eller som materiale, du kan bruge til uopfordret jobsøgning og få materialerne til at hænge sammen.

 • Få en succesfuld jobsamtale med hjælp fra JS Jobsparring

  Jobsamtale

  DKK 799,00 Inkl. moms

  Bliv klædt på til jobsamtalen

  Falder du over ordene, når du bliver nervøs, eller er du usikker på, hvordan du forbereder dig bedst muligt på jobsamtalen? Bliv klædt på til jobsamtalen med hjælp fra JS Jobsparring. Her får du hjælp til alt fra elevatortale og afklaring af dine kompetencer til materialer, du selv kan arbejde videre med

 • Synlighed på nettet - bliv set online - LinkedIn, Jobindex, Jobnet - JS Jobsparring

  Synlighed på nettet

  DKK 399,00 Inkl. moms

  Opnå synlighed på nettet

  Dit digitale/online CV er vigtigt som aldrig før. Det kommer ikke som nogen overraskelse for nogen, at vores verden bliver mere og mere digital. Det samme gør sig gældende for jobsøgerens verden. Derfor er det så vigtigt, at du er synlig på nettet, gør opmærksom på dig selv og er let tilgængelig for arbejdsgivere.

 • Konsulenttimer - sparring, feedback, ansøgning, jobsøgning, cv - JS Jobsparring

  Konsulenttimer

  DKK 550,00 Inkl. moms

  Professionel sparring på timebasis

  Efter aftale kan du booke dig ind på enkeltstående konsulenttimer hos JS Jobsparring. Det kan være, du ønsker en kort sparring omkring noget i din jobsøgning eller du tidligere har købt et produkt, du skal have lavet en mindre rettelse i. Konsulenttimer bestilles efter aftale med en konsulent.

 • 100 % digitalt outplacement forløb med JS Jobsparring

  Outplacement forløb

  DKK 7.499,00 Inkl. moms

  100 % digitalt outplacement forløb

  Hjælp dine opsagte medarbejdere godt videre i deres arbejdsliv med et outplacement forløb. Den opsagte får hurtigere et nyt job med et forløb, hvor der er fokus på hele jobsøgningspaletten og motivation til at komme godt videre. Glade medarbejdere falder positivt tilbage på din virksomhed.

 • Tilkøb uger til jeres outplacement forløb - JS Jobsparring

  Tilkøb uger – outplacement

  DKK 800,00 Inkl. moms

  Tilkøb ekstra uger til jeres outplacement foløb

  Udbyg jeres outplacement forløb med ekstra uger hvis I har behov for et længere forløb. Det er meget forskelligt, hvor meget tid og hjælp en opsagt medarbejder har behov for. Med ekstra tilkøb af uger, kan du give medarbejderne en differentieret og udviklingsorienteret oplevelse.

 • Jobsparring Basispakke - JS Jobsparring hjælp til CV, ansøgning, jobskifte

  Jobsparring Basispakke

  DKK 1.499,00 Inkl. moms

  Jobsøgning helt fra bunden

  Pakken er til dig, som vil slå to fluer med et smæk og styrke dit jobsøgningsfundament helt fra bunden med et skræddersyet CV og ansøgning. Få styr på din retning og få udarbejdet målrettede materialer som sikrer, at du er klar til din nye, spændende jobsøgningsrejse.