Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

OM OS

Om os - JS Jobsparring

JS står for Junior – Senior. Hos JS Jobsparring betyder det, at juniorer kan udvikle seniorer og omvendt. Junior skal ikke nødvendigvis forstås i ordens traditionelle forstand som den unge, men ligeså meget som den uerfarne og senioren behøver ikke være gamle, men er symbolet på erfaringen. Det er grundpræmissen om os her hos JS Jobsparring.

Tanken om os hos JS er, at den erfarne hjælper den uerfarne og omvendt. Vi lærer af hinanden.

Det handler om at skabe merværdi på tværs af kompetencer, stillinger og fag. Måden vi gør det i JS Jobsparring er via fællesskab. Vi har samlet et stærkt hold med vidt forskellige baggrunde og i vidt forskellige aldre. Heraf kommer vores slogan; sparring giver parring. Vores sparring handler om alt, som har med job at gøre – derfor jobsparring.

 

Det vi kan hos JS Jobsparring er at åbne døre til arbejdsmarkedet. På den måde kan vi være med til at give vores kunder en oplevelse, som gør en forskel for dem på den lange bane.

Bruger vi sparring i vores arbejde? Ja! 

I løbet af den første kontakt med en kunde får vi svar på nogle spørgsmål og ud fra resultaterne matcher vi kunde med den rette konsulent. Den konsulent, der matcher kandidatens forespørgsler bedst, tager den pågældende sag. Du er derfor sikker på at blive mødt i øjenhøjde af én med stor kendskab til arbejdsmarkedet. Det er hele strukturen bag vores team.

JS opstod imellem et møde mellem en ung “junior” og en erfaren “senior”, der fik øjnene op for hinandens kompetencer. Det JS gjorde var, at tage “Juniors” nytænkning, skarpe kendskab til it og store gåpåmod og blandede det med “Seniors” mange års erfaring, brede netværk og gode forståelse for ledelse. Heraf opstod vi og vi er kommet for, at blive. Vi brænder for, at hjælpe andre til det samme.  

Om os - JS Jobsparring - Feedback og rådgivning, sparring

Det handler om at skabe merværdi på tværs af kompetencer, stillinger og fag. Måden vi gør det i JS Jobsparring er via fællesskab. Vi har samlet et stærkt hold med vidt forskellige baggrunde og i vidt forskellige aldre. Vores sparring handler om alt, som har med job at gøre – derfor jobsparring.

Det vi kan hos JS Jobsparring er at åbne døre til arbejdsmarkedet. På den måde kan vi være med til at give vores kunder en oplevelse, som gør en forskel for dem på den lange bane.

JS Jobsparring arbejder med sparring i et 360 graders jobperspektiv

Få en succesfuld jobsamtale med hjælp fra JS Jobsparring

værdigrundlag

Vi skaber nye muligheder for menneskers arbejdsliv. Uanset om du søger et nyt job, et karriereskift eller en ny arbejdsplads, er vi med dig hele vejen.

Vi arbejder professionelt ud fra afsættet at alle mennesker er forskellige, og derfor tre kerneværdier:

  • Pålidelighed – vi er troværdige og lægger os altid i selen for at holde hvad vi har lovet
  • Professionalisme – vores konsulenter er fagligt kompetente og altid opdaterede i forhold til strømningerne på arbejdsmarkedet
  • Ordentlighed – vi behandler alle kunder og samarbejdspartnere med den respekt de fortjener

mission

At være den førende sparringspartner til jobsøgende, og bidrage til at flest muligt får det arbejdsliv de fortjener, med mulighed for at folde deres potentiale ud til gavn for dem selv, virksomheden og samfundet.