OM OS

JS står for Junior – Senior. Hos JS Jobsparring betyder det, at juniorer kan udvikle seniorer og omvendt. Junior skal ikke nødvendigvis forstås i ordens traditionelle forstand som den unge, men ligeså meget som den uerfarne og senioren behøver ikke være gamle, men er symbolet på erfaringen.

Vores mål er, at den erfarne hjælper den uerfarne og omvendt – med andre ord; vi lærer af hinanden. Det handler om, at skabe merværdi på tværs af kompetencer/stillinger/fag. Måden vi gør det i JS er via fællesskab. Vi har samlet et stærkt hold, med forskellige baggrunde og i vidt forskellige aldre. Heraf kommer vores slogan; sparring giver parring og vores sparring handler om alt, som har med job at gøre, derfor jobsparring.

 

Det vi kan hos JS Jobsparring er at åbne døre til arbejdsmarkedet og på den måde være med at give vores kunder en kundeoplevelse, som gør en forskel for dem, på den lange bane.

JS er tilrettelagt alle der vil. JS står for “Juniors” & “Seniors”.  

Bruger vi sparring i vores arbejde? Ja! 

Under sparring med en kunde, får vi svar på nogle stillede spørgsmål og ud fra resultaterne, matcher vi konsulent med kunde. Den konsulent, der matcher kandidatens forespørgsler bedst, tager den pågældende sag. Du er derfor sikker på, at blive mødt i øjenhøjde, af én med stor kendskab til arbejdsmarkedet. Det er hele strukturen bag vores team. 

JS opstod imellem et møde mellem en ung “junior” og en erfaren “senior”, der fik øjnene op for hinandens kompetencer. Det JS gjorde var, at tage “Juniors” nytænkning, skarpe kendskab til it og store gåpåmod og blandede det med “Seniors” mange års erfaring, brede netværk og gode forståelse for ledelse. Heraf opstod vi og vi er kommet for, at blive. Vi brænder for, at hjælpe andre til det samme.  

om os

HISTORIEN OM OS
VI GÅR IND FOR BÆREDYGTIGHED OG ET GRØNNERE DANMARK

cemtec hobro

Kort historie: Vores hovedkontor er placeret på Cemtec, Hydrogen Valley, som er et center for Energi og Materiale Teknologi. Cemtec bliver brugt som inkubationshus for innovative virksomheder og bidrager til fastholdelse og videreudvikling af den erhvervsmæssige vækst. 

Udvikling, netværk og jobsparring
Måden dette foregår på er ved, at samle og kombinere en unik viden med netværk og innovation, på tværs af brancer. Det giver den enkelte virksomhed en stor konkurrence- og udviklingsmæssig fordel. 

Cemtec erhvervspark blev indviet i 2002 og er initieret af Hobro Kommune og Hobro Erhvervsråd. Hele baggrunden for opførelsen bunder i et ønske om, at udvikle og fremme erhvervsudviklingen på tværs af Nordjylland.

Faciliteter: 
Med den smukke natur lige uden for vinduet og motorvejen tæt på, danner Cemtec rammen for et godt arbejdsmiljø. Der er lækre mødelokaler, fællesområder og kantine. 

Her finder du os:
Cemtec, Hydrogen Valley
Majsmarken 1, 9500 Hobro

MEN! Vi er digitale, så du finder os lige her, hvor du er. Vi er kun et klik væk, eller en opringning.
majsmarken 1, hobro

Læs nyheder på bloggen her

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Thomas Winter
Direktør hos JS Jobsparring

Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
Direktør hos JS Jobsparring

BLIV SOCIAL MED OS

✎.. ELLER DEL DIN MENING