Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

OM OS

Om os - JS Jobsparring

JS står for Junior – Senior. Hos JS Jobsparring betyder det, at juniorer kan udvikle seniorer og omvendt. Junior skal ikke nødvendigvis forstås i ordens traditionelle forstand som den unge, men ligeså meget som den uerfarne og senioren behøver ikke være gamle, men er symbolet på erfaringen. Det er grundpræmissen om os her hos JS Jobsparring.

Tanken om os hos JS er, at den erfarne hjælper den uerfarne og omvendt. Vi lærer af hinanden.

Det handler om at skabe merværdi på tværs af kompetencer, stillinger og fag. Måden vi gør det i JS Jobsparring er via fællesskab. Vi har samlet et stærkt hold med vidt forskellige baggrunde og i vidt forskellige aldre. Heraf kommer vores slogan; sparring giver parring. Vores sparring handler om alt, som har med job at gøre – derfor jobsparring.

 

Det vi kan hos JS Jobsparring er at åbne døre til arbejdsmarkedet. På den måde kan vi være med til at give vores kunder en oplevelse, som gør en forskel for dem på den lange bane.

Bruger vi sparring i vores arbejde? Ja! 

I løbet af den første kontakt med en kunde får vi svar på nogle spørgsmål og ud fra resultaterne matcher vi kunde med den rette konsulent. Den konsulent, der matcher kandidatens forespørgsler bedst, tager den pågældende sag. Du er derfor sikker på at blive mødt i øjenhøjde af én med stor kendskab til arbejdsmarkedet. Det er hele strukturen bag vores team.

JS opstod imellem et møde mellem en ung “junior” og en erfaren “senior”, der fik øjnene op for hinandens kompetencer. Det JS gjorde var, at tage “Juniors” nytænkning, skarpe kendskab til it og store gåpåmod og blandede det med “Seniors” mange års erfaring, brede netværk og gode forståelse for ledelse. Heraf opstod vi og vi er kommet for, at blive. Vi brænder for, at hjælpe andre til det samme.  

Om os - JS Jobsparring - Feedback og rådgivning, sparring

HISTORIEN OM OS
VI GÅR IND FOR BÆREDYGTIGHED OG ET GRØNNERE DANMARK

Om os - JS Jobsparring - Feedback og rådgivning, sparring, feedback, netværk

Kort historie: Vores hovedkontor er placeret på Cemtec, Hydrogen Valley, som er et center for Energi og Materiale Teknologi. Cemtec bliver brugt som inkubationshus for innovative virksomheder og bidrager til fastholdelse og videreudvikling af den erhvervsmæssige vækst.

Udvikling, netværk og jobsparring
Måden dette foregår på er ved, at samle og kombinere en unik viden med netværk og innovation, på tværs af brancer. Det giver den enkelte virksomhed en stor konkurrence- og udviklingsmæssig fordel. 

Cemtec erhvervspark blev indviet i 2002 og er initieret af Hobro Kommune og Hobro Erhvervsråd. Hele baggrunden for opførelsen bunder i et ønske om, at udvikle og fremme erhvervsudviklingen på tværs af Nordjylland.

Faciliteter: 
Med den smukke natur lige uden for vinduet og motorvejen tæt på, danner Cemtec rammen for et godt arbejdsmiljø. Der er lækre mødelokaler, fællesområder og kantine. 

Her finder du os:
Cemtec, Hydrogen Valley
Majsmarken 1, 9500 Hobro

MEN! Vi er digitale, så du finder os lige her, hvor du er. Vi er kun et klik væk, eller en opringning.
Om os - JS Jobsparring - Cemtec - Majsmarken 1 9500 Hobro