- OUTPLACEMENT -

trivsel, coaching og stresshåndtering

0 %
DIGITAL OUTPLACEMENT
0 %
HURTIGERE FORLØB
0 %
FOKUS PÅ GOD VIDERESTILLING

JS GÅR IND FOR GOD MORAL OG SKARPT FOKUS

HVAD ER DIGITAL OUTPLACEMENT?

outplacement

Digital outplacement fungerer som bindingsled mellem den opsagte og arbejdsgiveren. Vores arbejde består i, at hjælpe den opsagte hurtigt videre uden nogen dårlige oplevelser. 
Vi starter processen ved, at skabe indblik i den pågældende medarbejder. Hvor er medarbejderen følelsesmæssigt,- og hvor skal vedkommende hen? 

Vores konsulenter er rustet på til, at udføre topprofessionel coaching, rådgivning, samt afvikling af nye karriereveje, for den opsagte. Enhver case der lander på vores skrivebord, bliver behandlet individuelt og ud fra en udarbejdet konklusion, vurderer vi hvilken konsulent, der er mest egnet til opgaven. 

Alle outplacement-forløb er individuelle. Forløbet påbegyndes med en test, der fortæller os, hvor den pågældende person står. 

Ud fra denne test, udarbejder vi et forløb, der udformes individuelt. Ydermere finder vi den rette konsulent til området for, at afspejle karaktererne bedst muligt. Med dette skaber vi hurtige, effektive og vedholdende resultater og sikre hermed en succesfuld genplacering. 

Nogle gange bliver virksomheder nødt til, at fyre en masse medarbejdere. Det kan om nødvendigt, resultere i, at de resterende også har brug for noget støtte. Det er vigtigt, at hjælpe folk videre, når der sker store forandringer – og det er noget, vi rigtig gerne vil være behjælpelige med. 

Med henblik på virksomhedens helhed, er det vigtigt, at få samlet trådene igen. En virksomhed bliver hurtig en uoverskuelig og medtaget arbejdsplads, hvis ikke sådanne forløb, bliver håndteret professionelt. 

De resterende medarbejder vil muligvis begynde, at frygte for deres egen fremtid. For nogen vil det betyde, at de kigger andre veje. For andre vil det påvirke psyken og dermed leverer dårligere resultater i arbejdet. Det kan have katastrofale følger hvis ikke det bliver behandlet hurtigst muligt. 

Hvad indeholder et digitalt outplacement-forløb?

outplacement-forløb

I dette skema kan du se indholdet for vores outplacement-forløb. Nedenfor skemaet kan du få yderligere informationer om hvert punkt vi vil gennemgå. Er du arbejdsgiver, kan du ligeledes få et indblik i hvordan vi håndterer dine opsagte.

Vi vil gerne gribe dine opsagte, før skaden er sket. For at kunne give dem den bedstmulige behandling, laver vi en motiverende test. På den måde får vi svar på hvordan vi griber situationen an, så forløbet kan gå mest muligt glidningsfrit. 

Ydermere lære vi den opsagte, at kende på andre grundlag, således vores job bliver lettere og vi tilmed kan tilbyde den bedste service for den enkelte.

Lad os tage en snak via en videokonference. På den måde får du sat ansigt på din konsulent og på den måde finder vi ud af om der er et match, mellem den pågældende konsulent og dig.

Ydermere får du udleveret en bog med gode tips til jobsøgning, moderne jobsøgning og en masse andet godt, du kan tage med på din rejse.

Med digital outplacement, er vi stadig i kontakt med hver enkelte. Alle forløb er individuelt tilpasset den pågældende. Nogle vil opleve, at have brug for mere sparring, hvorimod andre lettere kommer ovenpå igen. 

Det er noget vi fra start af, tager højde for. Det er supervigtigt, at gribe den opsagte inden det er for sent og for surt. 

Den opsagte bliver hurtigere klar til et nyt job, hvis vedkommende ikke lider for meget last undervejs. Vi griber den opsagte ved, at sørge for, at personen ikke går for længe uden job. 

Efter videokonferencen får du en anden konsulent i røret, som du ærligt kan fortælle om din oplevelse. Var det en konsulent, du kunne se for dig, var der for dig igennem hele forløbet – eller skal vi mix n’ matche dig med en anden? 

Hvis I har oplevet god kemi og tilfredshed, så bliver konsulenten du snakkede med i første omgang din guide hele vejen.

Efter du har fået den rette konsulent, skal vi til at rykke os fremad. Der vil vi tilbyde dig nogle workshops, sende noget videomateriale med gode råd og ellers er vi lige ved telefonen, hvis du skulle have brug for noget støtte. Ydermere håber vi på, at du via vores samtaler kan komme nærmere ind på hvad du godt kunne tænke dig, at arbejde med, så vi kan hjælpe dig bedst muligt til, at nå målet.

Vores telefonlinje er altid åben for dig, men igennem forløbet er der nogle faste tidspunkter vi tager kontakt til dig, så der ikke går for lang tid imellem. 

På dette stadie håber vi, at have fået noget redegørelse for din plan – og herfra kan vi sammen arbejde videre på dine interesser og ønsker i fællesskab. 

Ydermere vil vi naturligvis forhøre os om dit ve og velvære. Hvordan har du det og hvor står vi i forhold til, at rykke dig? Er du stadig med?

Fra sidste punkt hvor vi kommer ind under det coaching-mæssige, skal vi nu til, at kigge på det erhvervsmæssige. Vores største ambition er, at du får mest mulig ud af dit forløb hos os og derfor bliver vi nødt til, at forholde os aktive. Jo længere du går ledig og ikke er beskæftiget, jo sværere er det, at komme tilbage igen – og vi vil IKKE tabe dig! Vi er her for at styrke, støtte og vejlede dig og vi ved af erfaring, at tingene bliver nødt til, at holdes ved lige for ikke, at blive for sværere.

Her går vi ind og laver noget motivation omkring jobsøgningen. Ydermere får vi kigget på et mål. Vi skal sammen finde et mål der dels er realistisk, men lige så meget som er noget, hvor du hele tiden føler, at det går i et tilpas tempo og ikke har den effekt, at du bliver stresset.

På dette stadie skulle vi meget gerne allerede have kigget på nogle jobsopslag, der matcher dig. Har du brug for hjælp til den skriftlige del, sender vi dig noget materiale og derudover klæder vi dig på til den endelige samtale. Det vigtigste er, at du får selvtilliden, modet og styrken tilbage igen og det håber vi, at du får igennem os. Vi har ikke tænkt os, at slippe dig og du vil modtage den hjælp du får brug for.

Det sidste stadie er en tilfredshedsmåling. Hvor godt synes du vi har hjulpet dig og hvor meget har du fået ud af dette forløb? Dette gør vi for, at sikre os at du får det optimale ud af dit forløb hos os. Vi vil ikke nøjes med, at være okay – vi vil have du har modtaget en god behandling og haft et godt forløb, på trods af de ærgerlige omstændigheder. 

Vi følger dig i de 2 første måneder på dit nye job, hvis du føler det er nødvendigt. Hvis det hele kører på skinner og du føler dig klar, så lukker vi sagen. 

Grunden til, at vi gør det er for, at du ikke skal opleve tilbagefald. Endvidere kan det være svært, at vænne sig til en ny arbejdsplads og du vil derfor stadig føle du har støtte fra dit “bagland”. Vi tilbyder også, at snakke med din nye chef for, at fortælle hvad vi har lært om dig igennem forløbet for, at give dig en fair chance et nyt sted. 

Fordelene ved professionel genplacering

digital outplacement

Den helt rigtige rådgiver

Din personlige rådgiver, følger dig igennem hele processen. Det er derfor utrolig vigtigt, at finde den konsulent, der matcher virksomheden bedst. Det gør vi en stor opgave ud af for, at sikre de mest kompetente konsulenter på området, indgår der hvor de er mest nyttige. 

Alle vores konsulenter har en naturlig indvirkning på folk, der gør, at den enkelte føler sig set, hørt og forstået. Det handler om, at få den opsagte til, at genvinde troen på sig selv. 

Hovedformålet er, at skabe tillid, troværdighed og fremdrift. Ydermere er vi meget resultatsorienteret og vi lægger meget vægt på, at tiden skal benyttes konstruktivt.

Vi møder dig i øjenhøjde - altid
outplacement forløb

Outplacement alle kan forstå

Se denne video og bliv helt med på, hvad vi kan tilbyde (kommer snart) dig.

SMID OS EN BESKED OG FÅ LYNHURTIGT SVAR

  Hvor mange medarbejdere er der i din virksomhed?
  0-55-1010-1515+

  Læs vores artikler om outplacement

  Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
  Direktør hos JS Jobsparring

  Forfatter: Thomas Winter
  Direktør hos JS Jobsparring

  Forfatter: Ursula L. Arentoft Nielsen
  Direktør hos JS Jobsparring

  BLIV SOCIAL MED OS

  ✎.. ELLER DEL DIN MENING