Cookie- og Privatlivspolitik: Få indblik i hvad dine oplysninger bruges til.

Introduktion

Når du besøger vores websted, er der oplysninger om graven, som bruges til siden og forbedrer vores indhold og til øge værdier af annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker at modtage information, skal du slette din cookie 
(se vejledning) og undlade ved at gå videre fra websitet. Nedenfor har vi uddybet, forskellige informationer der indsamler, deres programmør og forskellige tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekst-fil, som gemmes på din computer, mobil el. lignende med det anvendte ved genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning:  http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, kan annoncer blive mindre relevante for dig og optræden af hyppigere. Du kan desuden risikere, på webstedet kan du ikke arbejde optimalt eller holde inde, og du kan ikke få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der kan varierer omfang kan omfatte:

  • PureChat (chatvindue på hjemmesiden)
  • Google Analytics
  • Jobsparring bruger cookies til at bruge din brugeroplevelse når du besøger vores side.

Personoplysninger
Generelt

Personoplysninger er alle informationer om slagger, der eller andet omfang, der kan bruges til graven. Når du benytter vores websted, indsamler og behandler vi og række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. adgang til indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrator dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af tjenester eller forudser køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende oplysninger om information: Et unikt ID og teknisk information om din computer, tablet eller mobiltelefon, dette IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesse). Jeg opdager, hos dig selv giver giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandler desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet teknisk og organisatorisk håndteringsmod, ved at spise information om information eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortablet, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevant for dig, ved at registrere dine køb og betalinger, samt at give de tjenester, du har efterspurgt, som f.eks . på fremsende og nyhedsbrev. Herudover medbringer vi information til optimale tjenester og indhold.

Periode til bevidstgørelse
Oplysninger, der er bevist i tidsrummet, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke har længere svar. Perioden afhænger af karakterer af oplysning og baggrunde til opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

OBS: Hvis ikke cookies ønskes, bliver dine oplysninger informeret om fjernbetjening, hvis du siger ja, bliver din information lagret i MAX 1 år.

Videregivelse af informationsdata
om din brug af websitet, forskellige annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment mv videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se de tredje tredjeparter, der er tale om, jeg afsætter om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne er skrevet til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover og række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandlede udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke blive brugt til at bruge dem.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail mv vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller lande, der kan give dine oplysninger og tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til noget tid ved at gøre indsatte mod til at blive brugt. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet information om dig. Hvis du informerer om det, behandler der om dig, går der ind og bliver ret til at blive rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info @ jobsparring. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til  Datatilsynet.

 

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

JS Jobsparring

Ursula Lyager Arentoft Nielsen
Majsmarken 1,
9500 Hobro
Telefon: 50 16 75 75
E-mail: info@jobsparring.dk

jobansøgninger

LÆS VORES PERSONDATAPOLITIK

it

KONTAKT OS

glade kunder

VORES KUNDER