- JOBSØGENDE -

ER DU AKTIV ELLER PASSIV JOBSØGENDE?

Få overblik over din jobsøgning og de mange fordele ved karriererådgivning.
Du får din helt egen jobkonsulent, tekstforfatter eller coach, til at støtte dig igennem dit jobsøgningsforløb.
Du kan finde et hav af inspiration i vores jobansøgningsskabeloner, CV-database og på vores blog.

FORDELE VED KARRIERERÅDGIVNING

DET KAN BETALE SIG

Køber du en af vores pakker, er pakken tjent hjem min. 5 gange allerede efter den første måned, du er kommet i arbejde. 

BREDT INDBLIK

Vores team består af konsulenter i vidt forskellige aldre og specialer. Vi finder med garanti én, der matcher dig.

15+ ÅRS ERFARING

Med 15+ års erfaring, er vi sikre på, at give dig noget med, som du kan bruge i din proces som jobsøgende.

EGEN ERFARING

Selvom du kun tager forløbet én gang, har du stadig gjort dig en masse erfaringer undervejs. Erfaring er vejen frem! 

NETVÆRK

Vi har et bredt netværk. Vi arbejder med både jobsøgende og virksomheder – og vi skaber sammensætninger på kryds og tværs.

VISUELT DESIGN

Du beholder naturligvis alt det materiale, vi udarbejder til dig. Dit CV / ansøgning vil stå smukt visuelt og være klar til næste gang.

GÅ FRA JOBSØGENDE TIL ANSAT

I vores branche har vi både med virksomheder og jobsøgende at gøre. Vi kender begge sider, og vi ved at den ene side kun fungere, hvis den anden side gør. Uden jobsøgende, er der ikke nogle til, at varetage virksomhedens opgaver - og uden virksomheder er der ingen til, at ansætte. Vi har derfor gjort en indsats for at samle vores erfaringer, og ud fra undersøgelser, grundig gennemgang og målinger holder vi stærkt øje med udviklingen inden for jobsøgning.

DEN MODERNE JOBSØGNING

IT, teknologi og digitalisering overhaler os hver dag. Kunstig intelligens er et af de smarteste redskaber til, at forkorte processer. I stedet for at modarbejde udviklingen, bør vi tage imod den, med åbne arme. Jobsøgning er ikke en undtagelse.

TENDENSER OG TRENDS

Måden vi gennemgår moderne jobsøgning er ved, at kigge på tendenser, trends og udvikling. Ud fra dette, kan vi bedst muligt hjælpe den jobsøgende i job og ligeledes mætte virksomhederne med fagligt stærke kandidater. Det hele er noget der foregår over en længere proces, men på grund af udviklingen har vi formået, at skabe hurtigere resultater, netop ved hjælp fra digitalisering.

VIRKSOMHED & JOBSØGENDE MØDER HINANDEN

BLIV OPDAGET

SKAL VI PRÆSENTERE DIG FOR EN POTENTIEL ARBEJDSGIVER?

Upload dit CV til os og skriv i emnefeltet hvilken branche/stilling du søger inden for. Hvis en virksomhed, vi samarbejder med, mangler kandidater inden for dit fag, vil vi give virksomheden mulighed for, at opdage dig. Det handler om at gøre dig synlig for potentielle arbejdsgivere!

Upload dit CV i en mail og send det til cv@jobsparring.dk

Er du jobsøgende?

Så er du langt fra den eneste. Der er flere hundredtusinde ledige i Danmark og med de tal, er det et faktum, at det er svært, at få et job. Jo flere der er om buddet, jo sværere bliver det, at løbe afsted med jobbet. 

Hårdt arbejde betaler sig altid!

Er du en af dem, der arbejder hårdt for det, men alligevel ikke ender ud med, at få det? Hos JS Jobsparring hjælper vi mennesker, der er træt af, at arbejde forgæves. Vi udarbejder skræddersyede ansøgninger, CV og klæder dig på til jobsamtalen.

BEVAR DIN MOTIVATION

Når man gang på gang ikke oplever medgang i de projekter, man sætter sig for, sker der desværre det, at mange bliver demotiveret. Det vil vi afhjælpe ved, at give dig den viden, du har brug for, for ikke at ende i den situation. Det handler om, at drage til handling i opløbet – og før det er forsent. Brug dine kræfter det rigtige sted – gem det til jobbet og lad os om resten. 

Løb med jobbet næste gang!

Alt hvad du skal bruge for, at ramme målet, er noget vi har specialiseret os i, at udarbejde. Med fokus på arbejdsmarkedet, nytænkning og resultater, har vi udarbejdet præciseret materiale, til forskellige niveauer og erhvervsretninger. 

jobsøgende

ER KARRIERERÅDGIVNING NOGET FOR MIG?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Ja, det kan du uden tvivl. Udover at vi har et kæmpe indblik i alverdens brancher, stillinger og fagområder, har vi også udarbejdet grundige analyser, der giver os muligheden for, at præcisere vores viden. Det med, at præcisere vores viden er, at vi går ind og ser på hvad du ville passe godt ind i, uden det nødvendigvis er en branche, du selv har tænkt på. Ud fra din interesser, kompetencer og styrker kan vi lede dig i retning af dit mål 

Det er naturligvis kun dig, der kan sige hvad du helt præcist har lyst til, at arbejde med – men vi kan åbne op for områder, du ikke selv havde tænkt på. Uanset om du er helt afklaret og bare har brug for, at komme derhen imod, eller om du er i tvivl om hvad du skal, kan vi med garanti hjælpe dig. 

Ja! Vi laver karriererådgivning for alle brancher. Der er ikke noget facit over “rigtige” brancher. Det eneste krav vi har er, at du er motiveret for at finde det. Vi giver dig værktøjerne til, at komme hen imod målet, men du skal også selv være klar til, at gøre noget aktivt.

Vi giver dig alt den viden du skal bruge og får brug for i dit jobsøgningsforløb – men hvordan du præsterer, afhænger kun  af din egen indsats. Ydermere har du vores fulde støtte igennem hele forløbet, så du kan føle dig godt tilpas og tryg indtil du når målet. 

Ja, vi tilbyder også enkeltpakker. Vi foreslår naturligvis en af vores pakkeløsninger for, at give dig endnu bredere indblik i jobsøgning. Om du har brug for hjælp til den skriftlige eller den mundtlige del, ved kun du. Har du brug for meget støtte, vil en pakkeløsning uden tvivl være det rigtige for dig. Er du derimod rimelig selvsikker i din jobsøgning, så kan du nøjes med mindre. Vi tager gerne et gratis intromøde med dig for, at finde ud af hvor du står. 

Klik for at gå til CV eller jobansøgning

Ja, der kan tilkøbes ekstra støtte igennem forløbet. Vi har ligeledes en psykoterapeut tilknyttet, hvis den form for støtte, du har brug for, er på det mere personlige plan. Du vil blive modregnet 400,- pr. konsultation med terapeut, hvilken er en rigtig god pris, som du højst sandsynligt kun finder hos os.

Vi er dog large, så giver du udtryk for, at du har brug for mere støtte under forløbet, laver vi også undtagelser, hvis tiden ikke står i vejen for det – gratis.

Hvis du har den rette motivation, følger de guidelines vi giver dig og giver dig 100% så ja, så er du sikker på, at komme i job. Vi kan naturligvis ikke stå inde for, om du kommer til samtale hos en arbejdsgiver, der eksempelvis ønsker en anden baggrund, end din. Dog giver vi dig alle de rette midler til det og følger du dem, så kan du nemt se din indsats give pote. Skulle uheldigt være ude, så får du en masse erfaringer med dig, som kan øge din præstation fremadrettet.

HVAD TILBYDER VI    FRYGTEN FOR NEDERLAG VS. FRYGTEN FOR SUCCES

    HAR DU NOGENSINDE OVERVEJET, OM DET ER FRYGTEN FOR SUCCES ELLER NEDERLAG, DER HOLDER DIG TILBAGE?
    VI HJÆLPER DIG TIL AFKLARING, VIA PROFESSIONEL COACHING.

    BLIV SOCIAL MED OS

    ✎.. ELLER DEL DIN MENING