Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

VIRKSOMHED

Dit indblik i karriere, outplacement og rekruttering.

Har du og din virksomhed brug for hjælp til rekruttering- eller outplacement-forløb? Hos JS Jobsparring har vi flere års erfaring med forløb som disse. Vi går ind for, at rekrutteringsforløb ikke behøver, at tage en evighed, men kan gøres kort og smertefrit. Vi har i den forbindelse udarbejdet vores helt egen DISC, der matcher virksomheder med privatpersoner og dermed finder de rette kandidater, til jobbet. Endvidere har vi specialiseret os i outplacement – på den gode måde. Outplacement behøver ikke, at være en øv-ting. Vi lærer den afskedigede, at se det som en mulighed, i stedet for en begrænsning. Vi går ind for arbejdsglæde og mix n’ match. 

Outplacement eller på godt dansk, genplacering. Har din virksomhed brug for outplacement? Med digital outplacement, sikre du dig, at din opsagte medarbejder kan gøre det hele hjemmefra og modtage støtte af kompetente fagfolk, døgnet rundt.  Læs hvad vi kan tilbyde dig her.

Efter mange år i fast arbejde, kan det være rigtig svært, at komme ud på arbejdsmarkedet igen. Dels på grund af udviklingen, dels fordi, at markedet ændre sig. Kom stærkt tilbage på arbejdsmarkedet, med ny energi.

VIRKSOMHED OG SUCCES

DIN VIRKSOMHEDS SUCCES AFHÆNGER AF VEJEN DU GÅR

For at opnå succes, handler det om at skabe omtale, nysgerrighed og interesse hos modtageren. I forbindelse med dét, at drive virksomhed er det vigtigt, at have en model at læne dig opad. Dels for at holde overblikken når det går stærkt, men lige så meget for at begrænse dig. Når en virksomhed begynder, at opnå succes, hopper mange virksomhedsejere i fælden. De bruger for mere, end de omsætter. Du skal huske på, at livet som selvstændig tit udgør, at ikke 2 måneder er ens.

De rigtige medarbejdere i virksomheden

De fleste danske virksomheder, der har fået gennemgående succes, er dem der har haft et stærkt hold til, at løfte successen. Du kan ikke være den eneste tovholder,- og netværk er altafgørende. Stoler du på dine ansatte? Om det er outplacement, eller rekruttering din virksomhed mangler, er der råd for det.

Forberedelse på nedture er alfa og omega

Det kan blive et kæmpe smæk, hvis en ansat går ned. Dels grundet deres opsigelsesperiode skal være lønnet, men lige så meget fordi, at deres rolle ikke bliver afdækket. Hvis den opsagte medarbejder kommer hurtigt videre, kan din virksomhed også komme hurtigt videre. En ny kan tiltræde og vedkommendes tidligere rolle, kan blive afdækket. Det kan faktisk betale sig. En ting er sikkert; de rigtige medarbejdere er med til, at løfte virksomheden - så sørg for, at gør noget ud af, at finde de helt rigtige i første omgang.

BLIV SOCIAL MED OS

✎.. ELLER DEL DIN MENING