Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

Forældre til jobsøgende

Er du forældre til en ung jobsøgende?

Dit barn skal måske have sit første fritidsjob eller sit første ”rigtige” job efter endt uddannelse. Det kan være frustrerende at opleve, hvordan ens kære får afslag på afslag. Følelserne kan hænge udenpå tøjet, og tankerne kan være mange. Der er meget på spil, og det handler ofte ikke kun om økonomi, men også selvværd og ikke mindst en god start på arbejdslivet.

Faktum er, at hver gang der kommer en ny årgang nyuddannede, så bliver det sværere at få foden indenfor. Afslag på afslag og gang på gang følelsen af, at ønskejobbet var indenfor rækkevidde og nu ikke er.

Forældre til jobsøgende - JS Jobsparring

Frustrationerne kan hobe sig op, og gang på gang ender ansøgning og CV i papirkurven. Argumenterne for at netop ens barn blev valgt fra kan være mange – du er for ung, du har for lidt erfaring, du skal måske snart på barsel etc. Det er i denne fase, at man ikke må panikke. Søg aldrig job efter et afslag og i frustration.

Pas på! Verden er fuld af velmenende mennesker, som alle har en holdning til jobsøgning. Hvem har ikke haft et ældre familiemedlem, som har prøvet at ansætte eller blive ansat. Forvandler dette vedkommende til adgangsbilletten til arbejdsmarkedet? Næppe. Vi har alle hørt om forældre, der sågar søger job på vegne af deres børn. Er det løsningen? Næppe, men hvad er løsningen så?

Erfaringer viser, at det er sundt at få sparring. Det at få en udefrakommende på banen, som ikke er et familiemedlem, men en uvildig, er sund fornuft. Som tillæg er det en fordel, hvis vedkommende er generalist og elsker at skrive og kommunikere gerne krydret med en smule flair for salg. Så er vi ved at have opskriften på plads. Vejen til succes med jobsøgning kan skabes med en sparringspartner fra JS Jobsparring.

Vores produkter kan også gives som gave, og det vil være en fornøjelse at være med til at åbne døren til et nyt kapitel i et ungt menneskes arbejdsliv

Kommentér indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *