Style Selector
Layout Style
Boxed Background Patterns
Boxed Background Images
Color Scheme
4,6 stjerner på TrustPilot

Sådan skaber du de bedste rammer for jobsøgningen

De ydre omgivelser har meget, at skulle have sagt for jobsøgningen

En ting er at dine tanker skal have fokus på det, du sidder med. En anden ting er dine ydre omgivelser. Sørg for at du sætter dig til rette ved et bord, i en ordentlig stol og med ro omkring dig til at fokusere. Det er utrolig vigtigt at du skaber rammerne for ro og orden, når du skal i gang med jobsøgningen. Ydre omgivelser distraherer os let – ubevidst, såvel som bevidst. 

Hæve/sænkebord er en genial ide - ellers flyt position

Når du sidder foran computeren, kan der hurtigt gå mange timer uden bevægelse. Det er rigtig vigtigt, at du giver kroppen noget bevægelse når du skal koncentrere dig. Derfor er det rigtig vigtigt, at du husker at holde pauser hvor du står op. Er du så heldig at have et hæve/sænkebord, kan du med fordel skifte mellem stående og siddende position. Det er en rigtig god måde at undgå for mange pauser, men samtidig holde sig i gang på.

Skab gode oplevelser

Det kan være rigtig svært at komme i gang. Især hvis du forbinder det med noget surt. Det er sådan med de fleste ting, at hjernen husker hvilke følelser vi har forbundet med aktiviteten. Du kan derfor med fordel gøre din jobsøgning lidt sjovere. Det kan du gøre ved at lave noget hyggeligt omkring det, forkæle dig selv lidt eller noget andet, som du forbinder med noget rart og behageligt. Du skal selvfølgelig ikke forkæle dig selv med slik og godter hver dag, så kan det hurtigt blive en sur fornemmelse der bliver forbundet med jobsøgningen,- men noget lækkert og varmt, at drikke, så er du godt kørende. 

Lav variationer i stillinger, metoder og omgivelser

Hvis det hele bliver for ensartet, kan det hurtigt gå hen og blive en kedelig oplevelse. Prøv i stedet at variere dine metoder lidt for hver gang. Det kunne eksempelvis være at efter to dage hjemme ved skrivebordet, at du nu skulle tage tredje dag på en café. Ligeledes kan du overveje belysningen, stemningen og baggrunden. Måske lidt baggrundsmusik, noget friskt dagslys og nogle gulerødder med dip gjorde tricket? Det er i hvert fald en god idé at forsøge. Jobsøgning er sjældent noget der bliver betegnet som sjovt, men du kan kombinere det på mange forskellige måder. Du kan også prøve at skrive nogle ansøgninger i hånden for derefter, at få det ned på computeren,- bare for at prøve noget nyt. 

Kommentér indlægget

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *